Medewerker Marketing & Communicatie Bibliotheek Deventer

 

"Wil jij op het gebied van Marketing & Communicatie een bijdrage leveren aan de gehele Bibliotheek Deventer? Kom dan het marketing- en communicatieteam versterken."

De bibliotheek is allang niet meer de plek waar je alleen boeken kunt lenen. We werken samen met bezoekers, buurtbewoners en vele andere partners om iedereen in en rondom Deventer informatie, kennis en activiteiten te bieden. De bibliotheek is een plek waar iedereen welkom is. Waar je elkaar kunt ontmoeten, verhalen kunt delen en van elkaar kunt leren. In ons team Marketing en Communicatie draag je eraan bij dat iedereen dat weet.

Hoe ziet de functie eruit in de praktijk:

We zijn een informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team met vier betrokken collega's. Wij zijn specialisten en duizendpoten. We maken content, ondersteunen en geven advies. Wij werken graag met elkaar en onze andere collega's samen en willen dat misschien ook wel met jou!  

Het marketing- en communicatieteam ondersteunt en adviseert de hele Bibliotheek Deventer. Voor dit team zoeken wij op korte termijn een medewerker Marketing & Communicatie die marketing- en communicatieplannen uitvoert en bijdraagt aan het ontwikkelen van communicatiemiddelen en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met Adobe Creative Suite (in ieder geval InDesign en Photoshop).
  • Je hebt ervaring met diverse cms-systemen voor het bijhouden van onze website en narrowcasting. 
  • Je bent enthousiast en flexibel. 
  • Je bent klantgericht en kan goed communiceren met verschillende menstypen.
  • Je werkt goed samen maar kan ook prima zelfstandig werken. 

Wij bieden:

  • Een uitdagende baan in een omgeving waar je met jouw bijdrage het verschil kan maken voor een doelgroep van 0-100 in de stad Deventer en de dorpen daarbuiten. 
  • Een functie van 24 uur per week (op basis van een werkweek van 36 uur) die wordt gewaardeerd in schaal 6 van de cao openbare bibliotheken.
  • Een fijne werkplek in ons mooie gebouw in hartje Deventer.

Waar ga je werken:

Iedereen is welkom in de Bibliotheek Deventer, of je nu in de stad woont of in één van de dorpen eromheen. Of je lid bent of niet, je kunt in al onze vestigingen terecht.  

De Bibliotheek is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Maar je kunt zoveel meer met ons en bij ons. We zijn een plek om alleen of met anderen tot rust te komen, te studeren of zelf activiteiten te organiseren. We willen een community library worden en jij kunt daar deel van uitmaken. 

Met de Atheneumbibliotheek en Kunstcircuit als onderdeel van onze organisatie hebben we een groot aanbod en veel kennis op het gebied van taal, kennis en informatie, cultuureducatie en –participatie en boekenerfgoed.    

Wij geloven dat de samenstelling van ons medewerkersbestand zoveel mogelijk een afspiegeling moet zijn van de samenleving waarvoor en waarmee we werken. Verschillen verrijken en helpen om onze doelen te bereiken. We werken hard aan het brengen van diversiteit in onze teams en streven naar een steeds inclusievere (werk)omgeving voor medewerkers, bezoekers en inwoners. 

Ons werk is mensenwerk waarbij integer handelen heel belangrijk is. Daarom vragen we van nieuwe collega’s een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Laten we kennismaken!

Ben je enthousiast en denk je dat deze functie jou goed past? Klik op de sollicitatiebutton rechtsboven en voeg je CV en motivatie toe. De gesprekken vinden plaats in week 50 en week 51.

We kijken uit naar je reactie! 

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marleen Benjamins, coördinator Marketing en Communicatie, via marleenbenjamins@bibliotheekdeventer.nl.

Rijnbrink ondersteunt in opdracht van Bibliotheek Deventer bij de werving voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiters Jorik & Manon via recruitment@rijnbrink.nl

Vacaturekenmerken

Type functie

Contactpersoon Rijnbrink

Acties